Beloningsprogramma

Bij SatsVault nemen we klanttevredenheid serieus, en ons beloningsprogramma is onze manier om onze waardering te tonen voor jouw loyaliteit. We zijn verheugd om ons  beloningsprogramma te introduceren, ontworpen om zowel doorverwijzers als doorverwezen klanten te belonen.

Voor Doorverwijzers

Verdien 10% van de jaarlijkse omzet voor Vault Abonnementen
Jouw steun verdient een beloning. Voor elke klant die je naar ons doorverwijst en die zich abonneert op een Vault Abonnement, ontvang je 10% van hun jaarlijkse omzet, zolang ze klant blijven. Het is een voortdurende bron van inkomsten, gebaseerd op jouw aanbevelingen.

Bescherming van de bitcoin-balans van doorverwezen gebruikers
Veiligheid staat voorop. Om de bitcoin-balansen van doorverwezen gebruikers te beschermen, is een minimum van twee succesvolle doorverwijzingen vereist voordat een uitbetaling kan plaatsvinden. 

Uitzondering: Wanneer de doorverwezen klant instemt met directe uitbetaling dan zijn er geen drie doorverwijzingen nodig. Voorbeeld: Doorverwijzing van een familielid waarvan de hoeveelheid bitcoin bij de doorverwijzer bekend is.

Uitbetaling in bitcoin, minstens één keer per jaar
Je verdiensten worden uitbetaald in bitcoin. Wij garanderen ten minste één jaarlijkse uitbetaling, zodat je kunt profiteren van de voordelen van je inspanningen.

Voor Doorverwezen Klanten

Ontvang een gratis Coinkite TAPSIGNER
Als je door een doorverwijzer naar ons bent verwezen, willen we je bedanken voor het vertrouwen dat je in ons stelt. Daarom ontvang je een gratis Coinkite TAPSIGNER, een handig hulpmiddel om je bitcoin-avontuur te starten.

Bij SatsVault geloven we in wederzijdse voordelen, en ons beloningsprogramma is de belichaming daarvan. We nodigen je uit om deel te nemen, te verdienen en deel uit te maken van onze groeiende gemeenschap van tevreden klanten. Samen kunnen we meer bereiken.