Onze Missie

“De vertrouwde adviseur zijn voor individuen en bedrijven die geïnteresseerd zijn in sparen met bitcoin, waarbij gepersonaliseerde begeleiding wordt geboden bij het verkrijgen, beveiligen en beheren van hun bitcoin-investeringen.”

Bedrijfsomschrijving

Introductie
Bitcoin bestaat sinds 2009, en hoewel er in de loop der jaren aanzienlijke vooruitgang is geboekt, blijft het voor de gemiddelde gebruiker complex om op een verantwoorde manier Bitcoin aan te schaffen, te beveiligen en te beheren. Ons doel is om onze gebruikers te adviseren, zodat ze hun bitcoin-bezittingen effectief kunnen behouden gedurende de komende decennia.

Geschiedenis
SatsVault werd officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel op 20 september 2023, wat de officiële oprichtingsdatum markeert. Vóór de oprichting van SatsVault was oprichter Wenze van Klink actief betrokken bij het introduceren van mensen tot Bitcoin in zijn lokale gemeenschap. Met meer dan een decennium ervaring sinds zijn eerste Bitcoin-aankoop, identificeerde hij de grootste uitdagingen waarmee zijn doelgroep te maken had, waaronder:

 • Het begrijpen van de verschillen tussen Bitcoin en andere cryptoprojecten.
 • Hoe veilig bitcoin aan te schaffen.
 • Hoe hun bitcoin te beveiligen gedurende de komende decennia.
 • Hoe hun bitcoin te beheren.

Het doel van SatsVault is om deze uitdagingen te overwinnen.

Onze Adviseur

Hallo! Ik ben Wenze van Klink en ik ben al sinds 2013 gefascineerd door Bitcoin. Mijn liefde voor technologie en innovatie begon al op jonge leeftijd, wat leidde tot mijn studie in Technische Natuurkunde. In mijn professionele carrière werk ik sinds 2016 in de radiotherapie, waar ik me toewijd aan het veilig bestralen van mensen met kanker. Gedurende deze tijd heb ik verschillende rollen vervuld, variërend van productmanagement tot klantgerichte functies voor zowel kleine als grote bedrijven.

Mijn passie voor Bitcoin is in de loop der jaren alleen maar gegroeid, en ik deel deze enthousiasme graag met iedereen die geïnteresseerd is. Ik ben ervan overtuigd dat Bitcoin de wereld een beetje beter kan maken, en ik ben er trots op om mijn kennis en expertise met anderen te delen.

Onze Normen en Waarden

 • Integriteit: We zijn eerlijk en transparant in onze omgang met klanten en handhaven de hoogste ethische normen.
 • Uitmuntendheid: We streven ernaar klanten de best mogelijke service te bieden en zoeken voortdurend naar manieren om onze producten en diensten te verbeteren.
 • Innovatie: We verkennen voortdurend nieuwe en innovatieve toepassingen voor Bitcoin en zijn toegewijd om voorop te blijven lopen.
 • Klantgerichtheid: Klanten staan voorop, we zijn toegewijd om hun behoeften te begrijpen en optimale oplossingen te bieden.
 • Educatie: We zijn toegewijd om klanten te informeren over Bitcoin, erkennend dat kennis informeerde financiële beslissingen mogelijk maakt.
 • Veiligheid: We geven prioriteit aan beveiliging en implementeren de nieuwste maatregelen om de bitcoin van klanten te beschermen.
 • Transparantie: We omarmen de transparantie van het Bitcoin-systeem en delen openlijk hoe we Bitcoin gebruiken, inkomsten genereren en de privacy van klanten beschermen.
 • Gemeenschap: Bitcoin is een door de gemeenschap gedreven project, en bedrijven die actief zijn in deze ruimte moeten de gemeenschap ondersteunen. Dit betekent betrokken zijn bij de gemeenschap, iets teruggeven aan de gemeenschap en luisteren naar de behoeften van de gemeenschap.